ATP: Federer pobijedio Đokovića u polufinalu Monte Carla, srpski tenisač najavio stanku

Subota, 19. travnja 2014. 21:58 Napisao/la  SC

Ne mogu igrati tenis jedno vrijeme. Koliko dugo, ne znam. Ne ovisi o meni više. Izbivat ću s terena sve dok u potpunosti ne zacijeli ruka, rekao je Đoković

Roger Federer porazio je Novaka Đokovića u polufinalu Masters 1000 turnira u Monte Carlu sa 7:5, 6:2. Federer će u finalu igrati protiv sunarodnjaka Stanislasa Wawrinke, koji je svladao Davida Ferrera sa 6:1, 7:5. Federeru je ovo ukupno 36. finale na Masters 1000 turnirima, četvrti put u Monte Carlu. Sva tri dosadašnja finala u Kneževini izgubio je od Rafaela Nadala.
 

- Ne mogu igrati tenis jedno vrijeme. Koliko dugo, ne znam. Ne ovisi o meni više. Izbivat ću s terena sve dok u potpunosti ne zacijeli ruka. Možda je tranzicija s tvrde na zemljanu podlogu bila prebrza za mene. Drugačije su to lopte, drugačija jačina udaraca. Možda sam pretjerao u količini treninga, rekao je Đoković nakon meča.

Koliko će dugo Đoković pauzirati odlučit će liječnici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.