ATP Cincinnati: Nadal pobijedio Federera, Đoković razočaran slabom igrom

Subota, 17. kolovoza 2013. 13:53 Napisao/la  SC

Rafael Nadal - Roger Federer 5:7, 6:4, 6:3

Rafael Nadal  svladao je Rogera Federera  i ušao u polufinale Mastersa u Cincinnatiju. Poslije dva sata igre Španjolac je slavio s 5:7, 6:4 i 6:3.

Do polufinala ispala su trojica od najboljih pet tenisača svijeta. Berdych, s kojim će u polufinalu igrati Nadal, izbacio je Andyja Murraya, dok je pravi šok priredio domaći tenisač John Isner izbacivši Đokovića. On će za finale igrati s Del Potrom.

Novak Ðoković zaustavljen je u novom pokušaju da osvoji jedinu masters titulu koja mu nedostaje.

 

- Zaista sam razočaran. Ne mogu opisati uopće koliko mi je teško i koliko sam razočaran. U suštini, svjestan sam da sam odigrao vrlo loše, od samog početka do posljednje udarca. Jedino sam u drugom setu odigrao koliko-toliko prihvatljivo, sve ostalo bilo je čista tragedija. John Isner je odigrao vrlo dobro i po meni zaslužio prolazak u polufinale, rekao je Đoković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.