ATP Bogota: Ivo Karlović osvojio peti turnir u karijeri, fantastičan povratak hrvatskog tenisača

Nedjelja, 21. srpnja 2013. 21:22 Napisao/la  SC

ATP-Bogota, finale: Karlović - Falla 6:3, 7:6(4)

Ivo Karlović osvojio je turnir u Bogoti, u finalu je sa 6:3, 7:6(4) pobijedio Kolumbijca Alejandra Fallu. Fantastičan povratak hrvatskog tenisača nakon duge stanke zbog virusnog meningitisa završio je s čak 104 asa na turniru u Bogoti!

 

 

Kalorvić je osvojio peti turnir u karijeri, prvi nakon pet godina i Nottinghama. Sjajno je otvorio meč. Napravio je break za 3:1, a zatim sigurnim servisima i odličnim volejima sačuvao prednost do kraja seta. U drugom setu nije bilo uzbuđenja do 11. gema u kojem je Karlović stigao do tri vezane break-lopte.

 

Kolumbijac je ipak izborio tie-break. U 13. igri Karlović je sjajno servirao, kod 4:4 je iskoristio veliku pogrešku Kolumbijca, te uzeo presudni mini-break.

ATP-Bogota, finale: Karlović - Falla 6:3, 7:6(4)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.