Andy Roddick objavio da se povlači nakon nastupa na US Openu

Petak, 31. kolovoza 2012. 10:32 Napisao/la  SC

Volim tenis i volim udarati lopticu, ali to više neću raditi profesionalno, rekao Roddick kojega u 2. kolu US Opena očekuje ogled protiv Australca Bernarda Tomića

Andy Roddick, bivši broj jedan na ATP ljestvici, najavio je da će nastup na ovogodišnjem US openu biti njegov posljednji turnir u karijeri. Tridesetogodišnji Amerikanac pomalo je iznenadio teniski svijet ovom objavom na konferenciji za novinare.

- Ovo je moj posljednji turnir. Mlađi igrači su sve bolji i bolji i ne znam koliko se više mogu nositi s njima. Znao sam da će ovo biti posljednja sezona već kada sam napuštao terene Wimbledona jer nisam mogao zamisliti da se vraćam iduće godine. Volim tenis i volim udarati lopticu, ali to više neću raditi profesionalno, rekao Roddick kojega u 2. kolu US opena očekuje ogled protiv Australca Bernarda Tomića.

Inače, Roddick je u karijeri osvojio jedan Grand Slam i to upravo US open 2003. godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.