Zlatko Dalić: Posvećujem pobjedu onome koji je sve počeo, to je Miroslav Ćiro Blažević!

Subota, 17. prosinca 2022. 18:44 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić: Posvećujem pobjedu onome koji je sve počeo, to je Miroslav Ćiro Blažević!

Zlatko Dalić oduševio je posvetom nakon osvojene bronce:

- Bronca zlatnoga sjaja, teška utakmica. Medalja za hrvatski narod, za sve one koji nas prate i vole i navijaju za nas po cijelom svijetu. Dvije godine dvije medalje, nešto fantastično. Velika čestitka mojim igračima. I na kraju, posvećujem ovu pobjedu onome koji je sve ovo 1998. godine začeo. To je Miroslav Ćiro Blažević. Šefe ovo je za vas, vi ste sve počeli, kazao je Dalić.

- Malo tko je očekivao, 18 novih igrača, 4 iz HNL-a da počinju utakmice, ali dečkima svaka čast, na trudu i svemu što su dali za ovaj dres. Ovo je zlatna medalja! Bronca u ovoj konkurenciji je zaista sjajna stvar. Danas su igrali svi najzdraviji. Probali smo novu taktiku, znali smo da je njihova desna strana najopasnija. Oršić i Perišić su sjajno funkcionirali zajedno, stvarali im puno problema. Sedma utakmica, pobjeda i tako idemo doma, kao pobjednici, rekao je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.