Zlatko Dalić: Ovo je Hrvatska onakva kakva nam treba, ovo je Hrvatska mojih snova!

Nedjelja, 18. prosinca 2022. 21:31 Napisao/la  SC

Žao mi je da nismo bili prvi, nismo mi toliko slabiji od Argentine. Puno se toga mora posložiti za zlato, kazao je Dalić nakon dočeka

Zlatko Dalić: Ovo je Hrvatska onakva kakva nam treba, ovo je Hrvatska mojih snova!

Svečani doček igračima i stožeru hrvatske reprezenacije upriličen je na Trgu bana Jelačića do kojega su igrači došli u otvorenom autobusu uobičajenom rutom od zrakoplovne luke do središta Zagreba.

Zajednička proslava brončane medalje protekla je uobičajeno emotivno, Hrvatska opet intezivno živi nogometne uspjehe.

- Nismo očekivali ovako veliki broj ljudi, hladno je bilo. Ova bronca za mene je kao zlato, sjajno je bilo. Ovo je Hrvatska onakva kakva nam treba, ovo je Hrvatska mojih snova! Hvala igračima, oni su su najzaslužniji za sve ovo. Želim da ovako nastavimo živjeti svi zajedno, nogomet nas ujedinjuje, da svi zajedno uživamo kao prije četiri godine. Ne mogu biti drugo nego ponosan, ovo može samo Hrvatska, kazao je Zlatko Dalić nakon dočeka.

- Ponovio se uspjeh prije nego što se očekivalo, nisam očekivao da ćemo biti ovako visoko. Žao mi je da nismo bili prvi, nismo mi toliko slabiji od Argentine. Puno se toga mora posložiti za zlato, dignuli smo letvicu jako visoko, ali ništa nije nemoguće u životu! Ako si hrabar, bog te nagradi, poručio je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.