Yuto Nagatomo otkrio tajnu, talijanska riječ u bazi japanskih uspjeha

Ponedjeljak, 05. prosinca 2022. 13:20 Napisao/la  SC
Yuto Nagatomo
Yuto Nagatomo

Yuto Nagatomo objasnio je tajnu japanskog uspjeha.

Nekadašnji igrač Intera otkrio je da su japanski igrači prije utakmice protiv Njemačke primijenili poseban motivacijski pozdrav:

- Postoji talijanska riječ 'coraggio' koja znači hrabrost. Prije utakmice s Njemačkom svakom igraču pružio sam ruku, a onda smo zajedno svi uzviknuli 'coraggio'. Ako imate hrabrosti, to se vidi u vašoj igri. Ujedinjeni smo, svi smo kao jedan što je to najveća snaga ove ekipe. Mislim da ne postoji veće zajedništvo na ovom Svjetskom prvenstvu od našega. Imali smo snagu i hrabrost da prođemo tako jaku grupu i sada imamo još više samopouzdanja. Prije utakmice protiv Hrvatske nećemo uzvikivati 'coraggio', jer više nema potrebe za tim s obzirom da hrabrosti imamo više nego ikada prije, kaže 36-godišnji reprezentativac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.