Walid Regragui zahvalio Vahidu Halihodžiću na svemu što je napravio

Petak, 23. prosinca 2022. 12:30 Napisao/la  SC
Walid Regragui
Walid Regragui

Marokanski izbornik Walid Regragui ušao je u povijest nogometa kao izbornik prve afričke reprezentacije, koja je igrala polufinale jednog svjetskog prvenstva.

Regragui je reprezentaciju preuzeo neposredno pred početka SP-a nakon što je smijenjen Vahid Halihodžić, koji je ostvario plasman na SP.

- Bravo i veliko hvala Vahidu Halilhodižiću. On je odradio vrhunski posao i stvorio ovu skupinu igrača. Ja sam tu unio svoj mentalitet. Donio sam nešto novo i igrači su ti koji su se žrtvovali kako bi ispratili ono što tražim, zahvalio je Regragui bivšem izborniku.

- Nije nas jedan igrač doveo do polufinala nego momčad. Čak i oni koji su igrali samo pet minuta bili su potpuno posvećeni. Morali smo promijeniti mentalitet 'igrali smo lijepo i dobro' zbog čega nismo imali rezultate. Tako je bilo i među navijačima, novinarima... To smo ostavili po strani, otkrio je Regragui tajnu uspjeha.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.