Walid Regragui: Sada smo zavrijedili poštovanje nakon svih ovih utakmica

Petak, 16. prosinca 2022. 10:56 Napisao/la  SC

Prema Hrvatima imam veliko poštovanje. Imaju samo četiri milijuna stanovnika, a ogroman talent, kaže marokanski izbornik

Walid Regragui
Walid Regragui

Marokanski izbornik Walid Regragui ovako je najavio subotnju (16) utakmicu protiv Hrvatske

- Ovo nam je vrlo važna utakmica, igramo je nakon razočaranja u polufinalu. Napravit ćemo sve da osvojimo broncu, ali jako smo iscrpljeni fizički i psihički. Igrali smo s Hrvatskom u grupnoj fazi, u ovom susretu moramo nastupiti čiste glave. Nije isto biti treći ili četvrti, kazao je Regragui.

Za treće mjesto dvije reprezentacije koje su u prvoj utakmici u skupini odigrale utakmicu bez golova:

- Znali smo da ćemo biti jedan od najboljih timova na prvenstvu, a puno je ljudi reklo da će tu završiti i Hrvatska koja ima kontinuitet, snagu. Bit će ovo dosta drugačija utakmica. Prije prvog susreta je Hrvatska bila favorit. Zavrijedili smo poštovanje nakon svih ovih utakmica. Poštujemo Modrića i njegove ambicije da reprezentativnu karijeru završi medaljom. Primijenit ćemo našu dosadašnju taktiku. Ne moram motivirati igrače, znaju da je ova utakmica jako važna. Ići ćemo do kraja naših mogućnosti. Hrvatska će znati da je Maroko vrijedan poštovanja i da ćemo se do zadnjeg daha boriti za treće mjesto, najavio je Regragui i naglasio sljedeće:

- Prema Hrvatima imam veliko poštovanje. Imaju samo četiri milijuna stanovnika, a ogroman talent, duh zajedništva. Trudimo se i mi tako. Mi imamo deset puta više stanovništva. Imaju Hrvati odličan mentalni sklop, klupski nogomet. Imaju samo četiri milijuna stanovnika, a njihovi igrači igraju u najboljim svjetskim timovima. Vidjet ćemo jesmo li napredovali u odnosu na prvu utakmicu. U toj prvoj utakmici Modrić je bio fantastičan, njegova izvedba je bila maestralna. Modrić je zbilja pobjednik, kaže Regragui.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.