Luka Modrić: U svlačionici Real Madrida puno smo razgovarali, rekao sam im da pripaze na Hrvatsku!

Ponedjeljak, 12. prosinca 2022. 09:36 Napisao/la  SC

S obzirom na to da smo mali nitko nije računao na nas, ali nama ne smeta što su drugi favoriti, kazao je Modrić

Luka Modrić: U svlačionici Real Madrida puno smo razgovarali, rekao sam im da pripaze na Hrvatsku!

Luka Modrić ovako je za španjolske medije prokomentirao plasman Hrvatske u polufinale Svjetskog prvenstva:

- Impresivno je biti opet u polufinalu. Nevjerojatno je što radi naša reprezentacija. Svi gledaju velike zemlje. S obzirom na to da smo mali nitko nije računao na nas, ali nama ne smeta što su drugi favoriti a mi u sjeni. Mi samo možemo davati sve od sebe, truditi se, a upravo je to naša snaga. Prije nego sam krenuo na Svjetsko prvenstvo, u svlačionici Real Madrida puno smo razgovarali pri čemu sam rekao ‘pripazite na Hrvatsku’. Vidio sam u našoj reprezentaciji zrelost uz mlade koji su unijeli novu kvalitetu i energiju. Ja sam vjerovao da možemo nešto napraviti. Velika je stvar što smo nakon četiri godine opet u polufinalu, rekao je Modrić.

Hrvatska je dvaput prošla na jedanaesterce:

- Pokazali smo veliku mentalnu snagu. U tim trenucima uvijek netko iskoči, poput našeg vratara, posebno u posljednje dvije utakmice. Drago mi je zbog njega, pokazao je da je veliki vratar, ističe Modrić.

Rodrygo nije iskoristio jedanaesterac, Modrić je među prvima utješio suigrača u Real Madridu:

- On je sjajan dečko, jako ga volim, imamo izuzetno dobar odnos. Žao mi je što se to dogodilo baš njemu, ali sam zadovoljan zbog svoje zemlje. Svladali smo protivnika koji je bio favorit za naslov. Nakon utakmice sam ga htio utješiti, jer sam ja to isto prošao na Europskom prvenstvu 2008. godine. To nisu laki trenuci. No, to te može ojačati i pomoći ti u budućnosti, rekao je Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.