Trojica hrvatskih igrača u idealnoj momčadi u izboru uglednog francuskog lista

Ponedjeljak, 19. prosinca 2022. 09:31 Napisao/la  SC

Kylian Mbappe najbolje ocijenjeni igrač na prvenstvu prema L‘Equipeu, jedini je dobio višu ocjenu od 7

Trojica hrvatskih igrača u idealnoj momčadi u izboru uglednog francuskog lista

Luka Modrić, Dominik Livaković i Joško Gvardiol nalaze se u idealnoj momčadi Svjetskog prvensva 2022 u izboru uglednog L‘Equipea.

Idealna momčad sastavljena je na temelju ocjena prema kojima je Dominik Livaković postao najugodnije iznenađenje završnice prvenstva, jer je bolje ocjenjen od Emiliana Martineza kojega je FIFA proglasila najboljim vratarom turnira.

Livakovć je najbolje ocijenjeni hrvatski igrač!

Joško Gvardiol više nikoga ne može iznenaditi iako je FIFA najboljim mladim igračem proglasila Argentinca Enza Fernandeza, koji je također uvršten u idealnu momčad s nešto slabijim prosjekom ocjena od Gvardiola.

Luka Modrić trajna je vrijednost u svjetskom nogometu, kapetana hrvatske reprezentacije FIFA je uvrstila na treće mjesto u poretku najboljih igrača na turniru.

Kylian Mbappe najbolje je ocijenjeni igrač na prvenstvu prema L‘Equipeu, jedini je dobio višu ocjenu od 7.

Možda se nekome može učiniti da je francuski L‘Equipe pristran, ali objektivno Mbappe je tijekom turnira igrao bolje nego Leo Messi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.