Brazilski izbornik ispričao novinarima traumatično iskustvo s jedanaestercima

Četvrtak, 08. prosinca 2022. 09:14 Napisao/la  SC

Brazil je veliki favorit u utakmici protiv Hrvatske, favoriti prije početka prvenstva bili su Španjolska, Belgija, Njemačka...

Tite
Tite

Tite je priznao da se pribojava jedanaesteraca uoči utakmice protiv Hrvatske.

Brazilski izbornik prije utakmice protiv Hrvatske ispričao je novinarima traumu staru četrdesetak godina, kada je igrao za Guarani.

- Istraumatiziran sam jer sam izgubio brazilsko prvenstvo na jedanaestrece, kada su igrali Guarani i Sao Paulo. Izgubili smo! Joao Paulo je promašio jedanaesterac i Sao Paulo je postao prvak iako smo imali bolju sezonu. Sao Paulo nije bio bolji, mi smo bili, ali smo na kraju izgubili. Nekoliko sati nakon finala nisam mogao spavati i rekao sam svojoj ženi Rose da odemo negdje. Napustili smo kuću u 5 ujutro. Autom sam otišao u Cavias do Sul. Auto je proklizao, pali smo se niz provaliju, umalo smo oboje poginuli, kaže Tite.

Naglasio je Tite je Brazil spreman za jedanaesterce, svjestan je da može doći u situaciju da udarcima s 11 metara rješava sudbinu.

Prema prognozama vjerojatnost da će se izvoditi jedanaesterci nije velika, Brazil je veliki favorit u utakmici protiv Hrvatske.

Favoriti prije početka prvenstva bili su Španjolska, Belgija, Njemačka...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.