Sergio Aguero postao svjetski prvak kao gledatelj

Srijeda, 21. prosinca 2022. 09:05 Napisao/la  SC

Aguero se nedavno u dresu Barcelone morao oprostiti od karijere zbog srčanih problema

Sergio Aguero  postao svjetski prvak kao gledatelj

Sergio Aguero ponašao se u finalnoj utakmici kao akter!

Bivši argentinski reprezentativac na tribinama je govorom tijela igrao utakmicu zajedno s igračima, na kraju se spustio na travnjak gdje je slavio kao da je igrao, a vrhunac je bila dodjela medalja.

Iako nije bio na bini s igračima,  Aguero je nakon finala dobio zlatnu medalju na svekoliko iznenađenje svjetskih medija.

Evo kako je Aguero ušao u protokol dodjeljivanja medalja.

Aguero se nedavno u dresu Barcelone morao oprostiti od karijere zbog srčanih problema inače bi bio u rosteru reprezentacije koja je postala svjetski prvak.

U savezu ga nisu zaboravili, posebice zbog prisnog odnosa s Leom Messijem.

Aguero je u Dohu doputovao nekoliko dana prije početka Svjetskog prvenstva, bio je odvojen od momčadi, nije boravio u istom hotelu kao reprezentacija.

Budući da je do finala imao tretman navijača, svih je iznenadilo kada je dobio zlatnu medalju.

Aguero je nekoliko dana pred finale odradio nekoliko treninga s reprezentacijom, na Messijev zahtjev opet je postao njegov cimer.

Argentinski mediji otkrili su da je savez na kraju prijavio Aguera kao pomoćnog trenera Lionela Scalonija uoči finalne utakmice čime je ušao u zapisnik utakmice i svečani protokol.

Naravno da nije sjedio na klupi tijekom finalne utakmice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.