ISPLATILO SE

Saudijski princ nagradio igrače

Petak, 25. studenog 2022. 17:48 Napisao/la  SC

Svaki će igrač dobiti Rolls Royce Phantom

Saudijski princ nagradio igrače

Saudijski nogometaši postali su heroji u domovini nakon pobjede protiv Argentine!

A budući da je njihova domovina jedna od najbogatijih država na svijetu, njihov vladar Muhammed bin Salman odlučio je svih 26 igrača u rosteru nagraditi vrijednim darovima.

Saudijski princ odlučio je igračima kupiti 26 automobila Rolls Royce Phantom, koji u serijskoj verziji stoji oko pola milijuna eura, što znači da će princ na darove potrošiti ukupno oko 13 mil. eura.

Svaki će igrač dobiti Rolls Royce Phantom samo za pobjedu protiv Argentine, nakon završetka Svjetskog prvenstva igrače još čekaju novčane premije.

Koliko će zaraditi od premija ne zna nitko, pa ni saudijski princ budući da će nagrada ovisiti o plasmanu.

Saudijci u drugom kolu igraju protiv Poljske, neodlučenim rezultatom praktično bi osigurali plasman u drugi krug natjecanja.

Argentina u drugom kolu igra protiv Meksika utakmicu koja mora pobijediti.

Inače, Muhammed bin Salman ne tako davno kupio je Newcastle, koji je odmah postao jedan od najbogatijih klubova na svijeti, a već ove sezone postao je jedan od vodećih klubova najjače lige na svijetu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.