Otkrivena prava priroda odnosa između Lea Messija i Kyliana Mbappea

Ponedjeljak, 19. prosinca 2022. 15:12 Napisao/la  SC

Leo Messi proglašen najboljim igračem turnira, Kylian Mbappe drugi u izboru za najboljega igrača i prvi na ljestvici strijelaca

Leo Messi i Kylian Mbappe
Leo Messi i Kylian Mbappe

Svašta se pričalo i pisalo zadnjih  tjedana o međusobnom odnosu Lea Messija i Kyliana Mbappea.

U nastavku medijske sapunice iz Pariza, tijekom svjetskog prvenstva nastavila su se medijska nagađanja o zategnutim odnosima između dvije najveće zvijezde u Kataru.

Odmah nakon finalne utakmice nastavilo se potencirati nezdrave odnos između mladoga i nadobudnoga Mbappea, koji u PSG-u dovoljno ne poštuje Messijeve zasluge.

A onda se na društvenim mrežama pojavio snimak koji je jasno pokazao prirodu odnosa iako su se svjetla reflektora privremeno ugasila.

Leo Messi proglašen je najboljim igračem turnira, Kylian Mbappe je drugi u izboru za najboljega igrača i prvi na ljestvici strijelaca.

Kakav odnos vlada između suigrača u PSG-u možete vidjeti  OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.