Oliver Khan govorio o Dominiku Livakoviću i Manuelu Neueru

Utorak, 13. prosinca 2022. 11:37 Napisao/la  SC
Oliver Kahn
Oliver Kahn

Oliver Khan gledao je utakmicu između Brazila i Hrvatske, njemački mediji objavili su da je čelnik Bayerna uživo htio vidjeti Dominika Livakovića:

- Hrvati su vrlo kompetentan i uvježban tim koji može pobijedi Argentinu. Naravno, Livaković je za svaku pohvalu. Takav vratar mora igrati za vrhunski klub. Ne sumnjam da će tako biti u novoj sezoni, ali on nije u našoj zoni zanimanja, rekao je Kahn.

Bayern je ostao bez prvog vratara, Manuel Neuer slomio je nogu na skijanju:

- Manuel je veliki ljubitelj alpskog skijanja, znam da je nekoliko puta upozoren da na stazama ima jako malo snijega, ima dosta kamenja i opasno je skijati. Ali Neuer nikoga ne sluša! Izgubili smo golmana do kraja sezone. To je strašno, jer je jedan od najboljih na svijetu. Rješavamo problem vratara, ali privremeno, Manuel će se vratiti, kazao je Kahn.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.