Manuel Neuer šokirao čelnike Bayerna, prvi vratar stradao na skijanju

Ponedjeljak, 12. prosinca 2022. 01:03 Napisao/la  SC
Manuel Neuer šokirao čelnike Bayerna, prvi vratar stradao na skijanju

Manuel Neuer slomio je nogu na skijanju!

Vijest je šokirala čelnike Bayerna, poznato je da profesionalci ne smiju riskirati teže ozljede vannogometnim aktivnostima.

- Pozdrav, šta da kažem, godina je mogla završiti bolje. Pokušao sam razbistriti glavu i otišao skijati, ali sam slomio nogu. Jučer sam operisan i sve je prošlo dobro. Hvala mom medicinskom timu. Ipak, boli to što znam da je sezona završena za mene, napisao je Neuer na društvenim mrežama.

Nevjerica je najbolji opis prvih reakcija njemačke javnosti, nakon ispadanja Njemačke ovako neodgovorno ponašanje prvoga vratara reprezentacije i Bayerna samo je dalo za pravo kritičarima mentalnog stanja igrača tijekom prvenstva u Kataru.

- Bio sam šokiran kada sam čuo vijest! Prije svega želim mu brz oporavak. Nažalost, to je dio slike posljednjih tjedana. Nije mi jasno kako se to dogodilo, svi znaju koliko skijanje može biti opasno, rekao je Markus Babbel, bivši igrač Bayerna.

Većini igrača ugovorima su zabranjene ovakve aktivnosti:

- Ako je to bilo uređeno ugovorom, onda to uopće ne razumijem. Od njega bih očekivao više profesionalizma, dodao je Babbel.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.