DO KADA ĆE TRAJATI? Jorge Valdano otkrio zanimljivi detalj iz razgovora s Leo Messijem, može li Luka Modrić igrati na idućem svjetskom prvenstavu?

Utorak, 20. prosinca 2022. 12:34 Napisao/la  SC

Do sada se pokazalo da je praktički nemoguće igrati na šest svjetskih prvenstava, kaže Valdano

Jorge Valdano  otkrio zanimljivi detalj iz razgovora s Leo Messijem, može li Luka Modrić igrati na idućem svjetskom prvenstavu?

Jorge Valdano postao je svjetski prvak 1986. godine, kada je Argentinu vodio Diego Maradona.

Valdano je u Kataru svjedočio trijumfu koji je obilježio Lionel Messi.

- Sličnost između Maradone i Messija je u tome da su obojica genijalci. Razlika je u tome da je u Meksiku 86., Diego bio na svom fizičkom vrhuncu s 26 godina, a Leo je u 35. godini morao u Kataru pokazati svoju genijalnost i mudrost, rekao je Valdano.

Valdano je otkrio detalj iz razgovora s Messijem:

- Kad smo prije Svjetskog prvenstva razovarali, rekao sam mu da će igrati pet svjetskih prvenstava i da ni jedan nogometaš nije odigrao šest prvenstava. Rekao mi je da je to nemoguće i da će igrati do idućeg svjetskog prvenstva ako postane svjetski prvak. Vidjet ćemo je li Messi sposoban igrati na sljedećem svjetskom prvenstvu. Do sada se pokazalo da je praktički nemoguće igrati na šest svjetskih prvenstava, rekao je Valdano.

Ako već očigledno usporeni Messi može igrati na idućem svjetskom prvenstvu, Luka Modrić trči tako da može igrati na dva iduća svjetska prvenstva.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.