Ivana Knoll zapela za oko engleskom novinaru Piersu Morganu

Četvrtak, 08. prosinca 2022. 21:53 Napisao/la  SC

Nisam dobila nikakve negativne reakcije. Sa mnom su se slikali Katarci i Arapi, čak su se i žene slikale sa mnom, rekla je Knoll

Ivana Knoll
Ivana Knoll

Hercegovka Ivana Knoll plijeni pažnju u Kataru svojim provokativnim odjevnim perfomansima, fotografije navijačice hrvatske reprezentacije svakodnevno obilaze društvene mreže.

Zapela je Knoll za oko poznatom engleskom novinaru Piersu Morganu kojega je posebno zanimalo kako se oskudno odjevena Hrvatica osjeća u katarskom okruženju.

Povod za razgovor bila je izjava katarskog biznismena Mohammeda Hassana al-Jefairija, kojega su kamere uhvatile kako potajice snima atraktivnu Hrvaticu što je popularni Haso kasnije objasnio kao "prikupljanje dokaza" koje će predati vlastima.

- Poštujem svaku zemlju u koju odem, zanimaju me kakva su pravila. Lokalni stanovnici su mi rekli da se mogu odjevati kao i inače, jer za vrijeme Svjetskog prvenstva prave izuzetak i puštaju nas da se odjevamo kako želimo. Zato sam nosila ovu odjeću. Nisam dobila nikakve negativne reakcije. Sa mnom su se slikali Katarci i Arapi, čak su se i žene slikale sa mnom u odjeći koju sam nosila na prošloj utakmici. Divno je što prihvaćamo različitosti, rekla je Knoll u razgovoru s Morganom.

Piers Morgan nedavno je objavio razgovor s Cristianom Ronaldom nakon kojega je Manchester United raskinuo ugovor s Portugalcem.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.