Ivan Perišić: Ako pobjedimo, za mene će to biti najveća utakmica u hrvatskoj povijesti

Ponedjeljak, 12. prosinca 2022. 16:10 Napisao/la  SC
Ivan Perišić: Ako pobjedimo, za mene će to biti najveća utakmica u hrvatskoj povijesti

Ivan Perišić uoči utakmice protiv Argentine kaže sljedeće:

- Osjećamo se savršeno, ali ne želimo ovdje stati, svakome je sportašu san igrati finale. Argentina je odlična ekipa i pokazali su na ovom turniru da daju 100 posto. Teško je usporediti utakmicu koja nam slijedi s onom koju smo igrali protiv Engleske u polufinalu 2018. Puno toga ovisi o nama. Ako budemo dobri, nema straha. Ako ćemo igrati kao protiv Brazila, neće biti problema. Vidjeli smo prije nekoliko dana da je Portugal s Cristianom Ronaldom ispao. Messi isto tako već peti put pokušava osvojiti taj trofej, ali s druge strane mi ćemo biti na sto posto, jer kao i svi želimo osvojiti prvenstvo, dat ćemo sve od sebe pa neka na terenu pobjedi bolji, kaže Perišić.

Ovako je stožerni igrač rangirao značajne utakmice u nacionalnom dresu:

- Osobno mi je polufinale protiv Engleske u Rusiji najdraža utakmica, pa ova s Brazilom u Kataru. Ova protiv Argentina mogla bi biti još veća. Ponoviti takav uspjeh s novom reprezentacijom, to je nešto o što sam mogao samo sanjati. Budemo li pobijedili za mene će to biti najveća utakmica u povijesti hrvatske reprezentacije, naglašava Perišić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.