Harry Kane plakao zbog engleskog poraza, Cristiano Ronaldo plakao zbog svog poraza

Nedjelja, 11. prosinca 2022. 10:56 Napisao  I. V.

Medijski tretman dvojice najvećih gubitnika u četvrtfinalnim utakmicama Svjetskog prvenstva potpuno je drugačiji

Harry Kane plakao zbog  engleskog poraza, Cristiano Ronaldo  plakao  zbog svog poraza

Harry Kane i Cristiano Ronaldo u svjetskim medijima istaknuti su kao najveći gubitnici četvrtfinalnih utakmica Svjetskog prvenstva.

Medijski tretman dvojice gubitnika potpuno je drugačiji.

Harry Kane postao je engleski tragičar, u 84. minuti izveo je kazneni udarac tako da je lopta odletjela na tribine, Engleska je propustila priliku vratiti se u utakmicu:

- Nisam netko tko razmišlja previše, možda me to košta u karijeri, evo i sinoć je tako bilo. Pripremam se za penal kao i za svaki drugi, nije bitno izvodim li dva ili tri penala. Ne mogu zamjeriti ništa ekipi, preuzimam odgovornost na sebe. Analizirali smo neke detalje prije utakmice, pripremali se, a onda dođe taj trenutak koji promijeni sve. Osjećao sam dozu sampopuzdanja dok smo igrali, ali na kraju sam izveo penal kako nisam želio. To je nešto što će me pratiti kroz život, preuzimam i to jer je sve sastavni dio igre. Imali smo veliku priliku. Mogu na kraju biti ponosan na momke kako smo odigrali ovaj turnir. Mislim da imamo odličnu generaciju koja će napraviti velike stvari u budućnosti, kazao je Harry Kane.

Cristiano Ronaldo igrao je potiv Maroka od 51. minute, uputio je jedan udarac prema markoanskom vrataru, suznih očiju otišao je u povijest svjetskih prvenstava.

Ronaldo se još nije oglasio, ali se zato oglasila njegova ljepša polovica Georgina Rodriguez, koja slovi kao obiteljski glasnogovornik.

Evo što je objavila na društvenim mrežama:

- Danas je tvoj prijatelj i trener donio pogrešnu odluku. Onaj prijatelj za kojeg imaš toliko riječi divljenja i poštovanja. Isti onaj koji je, uvodeći te u igru, vidio kako se sve promijenio, ali bilo je prekasno. Ne možeš podcijeniti najboljeg igrača na svijetu, svoje najjače oružje. Niti se možeš zalagati za nekoga tko to ne zaslužuje. Život nas uči lekcije. Danas nismo izgubili, naučili smo. Cristiano. Divimo ti se, napisala je Georgina.

Dostojanstveni Kane i samodopadni Ronaldo zaplakali su nakon utakmica.

Kane je plakao zbog toga engleskog poraza, Ronaldo je plakao zbog svoga poraza.

Kanea su svi tješili, Ronaldo je sam otišao svlačionicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.