Dejan Lovren: Nadam se da će me Gvardiol jednog dana spomenuti kao mentora

Srijeda, 07. prosinca 2022. 18:11 Napisao/la  SC
Lovren i Gvardiol
Lovren i Gvardiol

Dejan Lovren sigurno će biti na velikim iskušenjima u utakmici protiv brazilskih napadača:

- Zaustaviti ih možemo samo svih nas jedanaest, imaju opasnu momčad, individualno su fantastični, igraju u najboljim klubovima. Spremni smo na tu borbu. Brazil je favorit, imaju fantastične igrače, doslovce imaju dvije odlične momčadi i definitivno jesu favoriti. Mi nemamo problem s tim, cijenimo i poštujemo svakoga i to ćemo dokazati na terenu, smatra Lovren.

Lovren dobro djeluje u paru s Joškom Gvardiolom:

- Sad sam u ulozi da dajem savjete Jošku, kao što sam ja, kao klinac, pratio korake Šimunića, Roberta Kovača, Križanca i drugih stopera koji su igrali sa mnom u reprezentaciji. Gledao sam ih i pratio što rade, upijao sve što su mi govorili. Možda su oni bili malo žustriji prema meni, ali sad sam ja u njihovoj ulozi. Pokušavam pričati s Joškom koliko god je moguće i davati mu pozitivne savjete. On sluša, upija i mislim da je daleko ispred mene nego što sam ja bio s dvadeset godina. Ima kvalitetu koju pokazuje na Svjetskom prvenstvu, ali i prije, nije čudo što se svi klubovi interesiraju za njega. Nadam se da će i on mene jednog dana spomenuti kao mentora, rekao je Lovren koji duže razdoblje nije igrao za reprezentaciju:

- Bio sam frustriran kad nisam mogao igrati jer volim biti tu i pomagati reprezentaciji. Bio je to dosta dugo razdoblje od četiri mjeseca neigranja, ali uspio sam to prevladati. Borio sam se sa sobom, bilo je teško na psihološkom planu, ali vjerovao sam se da ću se vratiti. Uvijek kažem da iza takvih stvari stoje razlozi, pozitivni ili negativni, ali to me ojačalo, kazao je Lovren.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.