Carlo Ancelotti rekao što misli o tome da će postati brazilski izbornik

Nedjelja, 25. prosinca 2022. 18:31 Napisao/la  SC
Carlo Ancelotti rekao što misli o tome da će postati brazilski izbornik

Carlo Ancelotti neće talo brzo postati brazilski izbornik kao što bi voljeli čelnici brazilskog saveza nakon što su smijenili Titea:

- Trenutno mi je odlično u Madridu, imamo puno ciljeva ove sezone. Bit će vremena da razmišljam o svojoj budućnosti. Imam ugovor do 30. lipnja 2024. i ako me Real Madrid prije toga ne otjera, neću se micati odavde, objasnio je Ancelotti.

Tite je smijenjen nakon što je Hrvatska eliminirala Brazila u Kataru, čelnici saveza nemaju namjeru dugo tražiti novog izbornika.

Francuski mediji među kandidate uvrstili su Zinedinea Zidanea što ovisi o tome hoće li Didier Deschamps ostati na francuskoj klupi, spominju su Marcelo Gallardo, Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Roberto Martínez, Rafa Benítez...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.