JOSIP GVARDIOL Barem ću djeci moći pričati da sam devedeset minuta čuvao Messija! Drugačiji je u klubu, nego u reprezentaciji!

Četvrtak, 15. prosinca 2022. 16:57 Napisao/la  SC

Suze nisu bile radi pogreške, nego radi nekih drugih stvari. Ne znam postoji li igrač koji ne griješi, kaže mladi stoper

Barem ću djeci moći pričati  da sam devedeset minuta čuvao Messija! Drugačiji je u klubu, nego u reprezentaciji!

Josip Gvardiol pojavio se pred novinarima prvi put nakon poraza od Argentine:

- Moje je stanje bolje nego prije, imamo još dva dana, nadam se da ću biti fit i da ću biti u sastavu. Pogodilo me što smo ispali, jer smo završili put do zlata, Livaja me tješio kazavši kako sam mlad i kako je ovo moje tek prvo svjetsko prvenstvo i da će ih biti još. Suze nisu bile radi pogreške, nego radi nekih drugih stvari. Ne znam postoji li igrač koji ne griješi, osobito na poziciji stopera. Greške su sastavni dio sporta i bit će ih još. Trudim se da ih bude što manje.

Messija će pamtiti cijelu karijeru nakon što je ispao iz igre na pomalo naivan način:

- U neku ruku bilo je to lijepo iskustvo, premda sam prošle sezone igrao protiv njega u klubu. Drugačiji je u klubu, nego u reprezentaciji. Barem ću moći pričati djeci da sam devedeset minuta čuvao Messija. Nadam se da ćemo im idući put uzvratiti, rekao je Gvardiol.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.