Andrej Kramarić: Te '98. kao klinac sam skakao po ulici, opet imamo priliku usrećiti ljude

Četvrtak, 15. prosinca 2022. 17:07 Napisao/la  SC
Andrej Kramarić: Te '98. kao klinac sam skakao po ulici, opet imamo priliku usrećiti ljude

Andrej Kramarić ovako je najavio utakmicu protiv Maroka u subotu:

- Ako pitate igrače Maroka da li je ovo prijateljska utakmica, to će biti utakmica za njihov život tako da je pitanje totalno kontra. Oni će se bacati na glavu kao nikad prije u životu, jer će time postati besmrtni u svojoj zemlji i živjet će na tim uspomenama. Mi ćemo isto tako igrati. Nas ima ovdje osmero koji smo proživjeli Rusiju i koji smo osvojili medalju na Svjetskom prvenstvu, ali ima ima i mlađih igrača koji žele to osjetiti i ovo će biti utakmica života za sve nas. Mene ne iznenađuje da je Maroko tako daleko dogurao. Poslije te prve utakmice smo osjetili o kakvoj momčadi se radi. Tvrdi su, dobro organizirani, a prema naprijed te uvijek mogu iznenaditi i koji će dati život za tu medalju. Svjesni smo toga, respektiramo ih maksimalno. Bit će jako slična utakmica kao ona prva. Bit će puno borbe, malo prilika i morat će biti puno strpljenja. Vidjeli smo da se mogu nositi protiv Francuske, mogli su čak i iznenaditi, ali Francuska je Francuska. Odlučit će neki momenti ili individualna kvaliteta, smatra Kramarić.

Hrvatska ima broncu iz 1998. godine:

- Sjećam se kao klinac te utakmice iz 1998., koja se ne zaboravlja. To je neopisivo. Sad smo mi u toj situaciji i moramo biti svjesni da je to povijesna utakmica za Hrvatsku i pitanje je kad će se ponoviti. Ovakve prilike moraju se iskoristiti. Moramo biti svježi u glavu. Te 1998. sam kao klinac skakao po ulici s prijateljima i roditeljima i mi sad opet imamo priliku usrećiti ljude i ove mlađe generacije koje će pričati i tome kao što ja sad pričam, zaključuje Kramarić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.