ZAMET - MELSUNGEN (19) Marin Mišković: Sve smo poduzeli da igrači ne izgore u velikoj želji

Subota, 19. studenog 2016. 12:30 Napisao  I. V.

Igramo utakmicu bez opterećenja, već smo ostvarili veliki rezultat u Kupu EHF. kaže trener Zameta


Rukometaši Zameta večeras (19) u dvorani na Zametu igraju utakmicu koja ulazi u klupsku povijest, Melsungen je najjača momčad koja ikada igrala protiv Zameta u jednom europskom natjecanju.

Utakmica protiv uglednoga bundesligaša prije svega je nagrada mladoj momčadi Zameta, koja je plasmanom u zadnje pretkolo Kupa EHF-a ostvarila senzacionalni uspjeh.

Zamećani su imali dovoljni vremena spremiti se za utakmicu u Kupu EHF, koji iziskuje veliku potrošnju što se održava na igre u Premijer ligi.

- Nama je sve ovo novo iako smo prije utakmice protiv Melsungena imali dovoljno vremena za pripremu. Nismo bili u ritmu subota-srijeda, pa smo se maksimalno posvetili pripremi utakmice. Naravno da se nećemo predati, a nema potrebe govoriti o Melsungenu. Svi znaju protiv koga igramo, važno je da pružimo maksimum. Valter i ja bili smo svjesni da će u ovome dijelu sezone patiti prvenstvo, stalna putovanja i utakmice ostavljaju traga. Evo, danas igramo protiv Melsungena, u srijedu igramo u Vinkovcima, vraćamo se u Rijeku i odmah putujemo u Njemačku 1200 kilometara... Vraćamo se u nedjelju, u srijedu igramo derbi protvi Varaždina u Rijeci. Mora nešto patiti u takvom ritmu iako smo u prvenstvu jedino kiksali protiv Metalca. Nemamo fond igrača kao Melsungen da možemo rotirati nekoliko igrača  na svakom mjestu, ali će zato dobiti šansu igrači koji nešto manje igraju, kaže trener Marin Mišković.

Melsungen ima igrače najviše svjetske kvalitete i dugačijeg mentaliteta od dosadašnjih protivnika u Kupu EHF-a, teško da će bundesligaš igrati suzdržano protiv mladih igrača Zameta:  

- Naši igrači  nisu imali prilike igrati ovakvce utakmice, sve smo poduzeli da ne izgore u prevelikoj želji. Ako izuzmeno Uzelca, Hrvatina i Kružića, ostalo su sve mladi igrači, koji nemaju razloga izgorjeti. Igraju utakmicu bez opterećenja, već smo ostvarili veliki rezultat u Kupu EHF. Poduzet ćemo sve da nam se dogodi težak poraz. Ako se dogodi, u srijedu već igramo novu utakmicu, zaključuje Mišković.

Inače, momčad Melsungena u Rijeku je doputovala čarter-letom... Da ne izgubi puno vremena u jeku natjecanja u Bundesligi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.