VESELIN VUJOVIĆ U pitanju su imovinsko-pravni odnosi, ne bi bilo fer da sam ostao

Subota, 23. svibnja 2020. 08:35 Napisao/la  SC
Veselin Vujović
Veselin Vujović

Veselin Vujović neočekivano je otišao iz Zagreba zbog privatnih razloga:

- U pitanju su imovinsko-pravni odnosi. Angažirao sam odvjetnike, ali moram stalno biti na licu mjesta. U pitanju su nekakva mjerenja i moram biti tamo. Manji je dio te zemlje u Crnoj Gori, a veći u Srbiji. Rekao sam Zoranu Gopcu, ako imaju nekog trenera koji zadovoljava kriterije, da ga dovedu odmah. Ja se mogu vratiti tek za četiri-pest mjeseci kad i ako riješim ove stvari. Ne bi bilo fer prema Zagrebu da sam ostao trener. Mjesecima imam te probleme, a sad ne bih mogao biti na početku priprema za novu sezonu niti bih se mogao posvetiti ekipi na način na koji treba. Rastali smo se u dobrim odnosima, kaže Vujović za 24sata.

Vujović je otišao iz PPD-a Zagreb nakon osam mjeseci iako je potpisao trogodišnji ugovor, rastanak se dogodio nakon što je odradio nekoliko uvodnih treninga poslije pauze zbog koronavirusa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.