Veselin Vujović službeno opet vodi rukometaše PPD-a Zagreb

Utorak, 24. rujna 2019. 13:37 Napisao/la  SC
Veselin Vujović
Veselin Vujović

 

Veselin Vujović službeno je predstavljen kao trener rukometaša PPD Zagreba.

Nakon što je Slovenac Branko Tamše dobio otkaz, čelnici zagrebačkog kluba vratili su Vujovića na klupu.

Vujović je bio trener od 2014. do 2016. godine.

- Nisam htio tražiti klub do Nove godine, ali kada se Zagreb javio lako smo se dogovorili. Pružili su mi ruku u teškim trenucima i to se pamti. Smatram da imamo realne šanse da prođemo dalje u Ligi prvaka. Nitko kod nas u Areni neće biti favorit, to je moja logika i to ću usaditi igračima. Nadam se da će se publika vratiti u zagrebačku Arenu. Vratit ćemo ih odnosom prema igri, rezultatima. Meni ljudi iz kluba ne trebaju postavljati ciljeve, sam sebi uvijek postavljam one najveće. Bivši trener je dobro radio, ali moramo pronaći nova pojačanja, a to će u ovom trenutku biti zahtjevno, kaže Vujović koji je istodobno izbornik slovenske reprezentacije koja u siječnu igra na Europskom prvenstvu:

- Zato je bitno da odaberem dobrog suradnika koji će raditi po mom programu, nezgodno je ako imate nekoga tko vas ne prati, smatra Vujović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.