Veselin Vujović priznao da ga je pogodila izjava Gorana Šprema

Petak, 25. prosinca 2020. 19:23 Napisao/la  SC
Veselin Vujović
Veselin Vujović

Veselin Vujović u razgovoru za Index otkrio je da ga je pogodila izjava Gorana Šprema, koji je rekao da su Vujovićeve trenerske kvalitete jednake nuli:

- Reći za nekoga da je marginalan je malo pregrubo. Ne znam razloge. Ja za njega ne mogu reći ništa loše, a on ako misli da sam ja loš čovjek, to je njegovo mišljenje i on na njega ima pravo. Iskreno ne znam zašto je to rekao, a mislim da bi trebao biti dovoljno pametan da zna kako pljujući druge ne postaješ veći. Nije mi svejedno što sam to pročitao. Krivo mi je što je ta izjava izašla u javnost, kazao je Vujović i naglasio da Šprema praktično niti ne poznaje.

- Ja sam se s njim sreo jednom ili dva puta u životu i tada smo se pozdravili s 'dobar dan'. Niti znam kakav je čovjek, niti bih se usudio kazati kakav je čovjek. Ne znam kako možete donijeti jednu takvu ocjenu, reći jednu takvu stvar za osobu koju ne poznajete. Znate kako kažu kod nas u Crnoj Gori. Da biste upoznali osobu, morate s njom pojesti vreću soli, jer se ona u stara vremena jela godinama, naglasio je Vujović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.