Umro je Bartol Kaleb, direktor rukometnog kluba Zagreb

Utorak, 06. ožujka 2012. 19:59 Napisao/la  S. C.

U 67. godini je, nakon operacije karcinoma, preminuo direktor rukometnog kluba Zagreb

 

Bartol Kaleb, direktor rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb, preminuo je u 67. godini, nakon borbe s karcinomom u Zagrebu. Nažalost, najvažniju bitku u životu Kaleb nije uspio dobiti. Kaleb je svojedobno obnašao i funkciju sportskog direktora Hajduka, odakle je stigao u kancelarije najtrofejnijeg rukometnog kluba u Hrvatskoj.

Rukometni klub CO Zagreb je povodom ovog tužnog događaja izdao priopćenje:

Dragi prijatelji Rukometnog kluba Zagreb,

I sami još potpuno nesvjesni ogromnog gubitka za naš Klub i rukomet uopće, želimo s vama podijeliti vijest da nas je danas, 6. ožujka 2012., zauvijek napustio naš direktor, Bartol Kaleb.

Kaže se da su svi zamjenjivi. Bartol nije.

Do posljednjeg je dana živio klub. Ne za klub, ne zbog kluba. Nego klub. Svoj Zagreb.

Nije dao da strepimo zbog njega, da brinemo, posljednjih tih nekoliko mjeseci, koliko je trajala njegova bitka s bolešću. I dalje je njegov ured bio srce Kluba, i dalje su sve rasprave završavale njegovim odlučnim 'idemo dalje', i dalje seneumorno borio za svaki, i najmanji korak naprijed svojih Zagrebaša.

Do posljednjeg je dana živio klub. Ne za klub, ne zbog kluba. Nego klub.Svoj Zagreb. I to je jedina stvar koja se mora zauvijek znati, svaki put kad se spomene ime Bartola Kaleba.

Idemo dalje, dragi naš direktore...

Kolektiv Rukometnog kluba Zagreb

Komemoracija za našeg dragog direktora Bartola Kaleba bit će održana sutra (četvrtak, 08. ožujka) u 10:30 sati u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Posljednji ispraćaj bit će u 12:15  ispred mrtvačnice na Mirogoju.