Čupić: Nije sramota izgubiti od Španjolske, to je sjajna reprezentacija

Ponedjeljak, 23. siječnja 2012. 10:32 Napisao/la  M. Kosanović

 Na samom kraju nekoliko sudačkih odluka prelomilo je susret na stranu Španjolaca, rekao je Čupić

Najefikasniji igrač hrvatske reprezentacije u dvoboju sa Španjolcima, ljevoruki Ivan Čupić po završetku utakmice nije bio zadovoljan sudačkim odlukama u posljednjim trenucima susreta.
-    Očekivali smo ovakvu utakmicu, drugo poluvrijeme smo praktički cijelo igrali u egalu, a na samom kraju nekoliko sudačkih odluka prelomilo je susret na stranu Španjolaca, rekao je Čupić te se osvrnuo na sam tok sraza sa Španjolskom.
-    Na poluvremenu smo se dogovorili da nastavimo kao da je 0:0, imali smo nekoliko šansi za prelomiti utakmicu, no Španjolci su nas vrlo brzo stigli. U finišu utakmice imali smo strahovit psihološki napor, svaki napad smo igrali kao da je posljednji, a tako je na kraju i bilo. Darovali smo im jednu loptu, oni su zabili i pobijedili, objasnio je popularni Čupko te zaključio:
-    Nitko ne može reći da se nismo borili i da nismo ostavili srce na parketu, ali nije sramota izgubiti od Španjolske. To je sjajna reprezentacija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.