Alilović: Ne piše nam se dobro ako budemo igrali ovakvu obranu

Četvrtak, 19. siječnja 2012. 12:33 Napisao/la  M. Kosanović

Puštali smo u sredini obrane i nikako nismo mogli to zatvoriti. Slovenci nisu imali šuta iz vana, puno su fintirali, carinili loptu i pilili dok ne bi prošli na šest metara.  Mislim da smo u tim trenucima morali bolje reagirati, rekao je vratar hrvatske reprezentacije

Najbolji pojedinac Hrvatske u utakmici sa Slovenijom ljevoruki Ivan Čupić po završetku utakmice nije se previše zamarao nešto lošijom igrom u obrani već je naglasio da su najvažnija nova dva boda.

- Nova pobjeda, nova dva boda. Znali smo da će biti teško, znali smo da se Slovenci neće predati i da će igrati sto na sat, rekao je Čupić te nastavio.

- Kontrolirali smo igru i rezultat, nismo dozvolili niti u jednom trenutku da nas prestignu i smatram da smo zasluženo pobijedili. Smatram da su rotacije bile na mjestu jer ne možeš protiv ovakve Slovenije koja trči 60 minuta igrati sa jednom postavom, rekao je Čupić te zaključio.

- Sada nam predstoji odraditi utakmicu s Norvežanima, a onda ćemo vidjeti kako dalje - izjavio je Čupić.

Vratar Hrvatske reprezentacije po završetku utakmice sa Slovencima nije bio zadovoljan s obranom koja prema njegovom mišljenu nije štimala.

-    Ne piše nam se dobro u nastavku prvenstva ako budemo igrali ovakvu obranu. Puštali smo u sredini obrane i nikako nismo mogli to zatvoriti. Slovenci nisu imali šuta iz vana, puno su fintirali, carinili loptu i pilili dok ne bi prošli na šest metara.  Mislim da smo u tim trenucima morali bolje reagirati, objasnio je vratar Hrvatske koji je odradio svoj dio posla s deset obrana, no niti on nije briljirao.

-   Sada nas očekuje Norveška koja igra drugačiji stil rukometa, imaju više šuteva iz vana pa se nadam da će i naša obrana bolje reagirati u takvim situacijama - ustvrdio je Mirko Alilović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.