Zoran Gobac čeka prijedlog Ivana Balića, Zvonimir Serdarušić i Petar Metličić kandidati za izbornika

Petak, 06. veljače 2015. 17:44 Napisao/la  SC

Gospodin Goluža će u dogovoru s Hrvatskim rukometnim savezom ostati dio naše rukometne obitelji te će nastaviti s radom u Savezu, kaže predsjednik Šola

Zoran Gobac, čelni čovjek hrvatskog rukometa, potvrdio je da su Zvonimir Serdarušić i Petar Metličić izgledni kandidati za nasljednika Slavka Goluže.

- Mi smo sada u situaciji da se trebamo dogovoriti s novim koordinatorom, a pa tek onda izabrati novog izbornika i stručni stožer. U utorak predsjednik Šola i ja idemo u Njemačku sastati se s Ivanom Balićem, a nakon toga ćemo biti pametniji kad čujemo njegov prijedlog, rekao je Gobac.

Oglasio se i predsjednik saveza Sandi Šola:

- Kroz pet godina na klupi reprezentacije gospodin Goluža održao je kontinuitet uspjeha hrvatske rukometne reprezentacije te je istu držao u samome rukometnom vrhu ostvarujući zadane ciljeve i postižući vrlo dobre rezultate. Još jednom mu se zahvaljujemo na predanom radu i zalaganju te doprinosu kako hrvatskom rukometu tako i promociji rukometa, ali i Hrvatske u svijetu. Gospodin Goluža će u dogovoru s Hrvatskim rukometnim savezom ostati dio naše rukometne obitelji te će nastaviti s radom u Savezu, a pritom vjerujemo kako će nastaviti davati sve od sebe kako bi pomogao hrvatskom rukometu, kao što je to činio i do sada, izjavio je Šola.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.