Zlatni olimpijci stigli u Rijeku, hrvatski vaterpolisti odradili trening "pod balonom"

Četvrtak, 28. ožujka 2013. 21:55 Napisao/la  I. M.

Hrvatski vaterpolisti će se u petak u ZTC-u od 17 sati družiti s navijačima koji će imati priliku osvojiti potpisane kapice i ulaznice

Nakon malo jačeg treninga, kako je okarakterizirana pobjeda protiv Turske u Zadru od 20:1, aktualni olimpijski pobjednici vaterpolisti Hrvatske preselili su se u Rijeku. U četvrtak navečer od 20 do 22 sata odradili su lakši trening "pod balonom" jer je na novom bazenu u tijeku juniorsko prvensto Hrvatske u vaterpolu.

Prvi, plivački dio treninga vodio je "šef od kondicije" profesor Pero Kuterovac zajedno sa pomoćnikom Ivice Tucka, Ivanom Asićem. "Veliki šef" priključio se u drugoj, tehničkoj fazi treninga. Među barakudama u odnosu na Zadar nova su lica vratari, najbolji vratar svijeta za prošlu godinu Josip Pavić i mlada nada među vratnicama Duje Jelovina.

Hrvatski vaterpolisti u petak na rasporedu imaju dva treninga, u 10  ujutro i u 19.45 navečer, a u subotu u Rijeku stižu i Grci koji imaju zakazani trening u 21 sat. Utakmica 6 kola skupine A Svjetske lige između Hrvatske i Grčke na rasporedu je u subotu 30 ožujka u 18 sati a cijena ulaznice je 30 kuna. Svi godišnji pretplatnici Primorja EB imaju pravo na besplatni ulaz.

Inače, hrvatski vaterpolisti će se u petak u ZTC-u od 17 sati družiti s navijačima koji će imati priliku osvojiti potpisane kapice i ulaznice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.