Željko Babić: Iskreno se nadam da ćemo protiv Saudijske Arabije igrati u najjačem sastavu

Četvrtak, 12. siječnja 2017. 16:27 Napisao/la  SC

Oni su ipak tim koji je, bez podcjenjivanja, slabiji od Hrvatske, kaže Babić


Izbornik Željko Babić na konferenciji za novinare u Rouenu dan prije prvoga nastupa na SP-u najavio je utakmicu protiv Saudijske Arabije

- Treći vratar koji neće nastupiti je Ivan Pešić. Ako bude sve u redu, na golu će biti Stevanović i Ivić. Mislim da smo još u tijeku procesa adaptacije po pitanju termina, koji su specifični. Možda i najbitnije od svega jest da smo još u procesu odlučivanja kako ćemo nastupiti i koji će igrači igrati više, odnosno manje u prvoj utakmici. Još nismo napravili jaki trening s igračima koji su imali fizičke probleme zadnjih dana. Doktori su mi potvrdili da su igrači bolje i da smatraju da bi svi igrači trebali odraditi zahtjevan trening. Vidjet ćemo kakva će biti reakcija igrača, iskreno se nadam da ćemo protiv Saudijske Arabije igrati u najjačem sastavu. Ne znam koliko će tko minuta odigrati, ali nadam se da ćemo se uspjeti svi oporaviti, da odigramo prvu utakmicu kompletni. Jako su bitne dvije stvari, prva je pristup utakmici, to je ono što kao izbornik moram naglasiti. Druga stvar je sedmi igrač, kada smo mi u obrani. Oni su ipak tim koji je, bez podcjenjivanja, slabiji od Hrvatske, kaže Babić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.