Vladimir Canjuga najavio ostavku: Moramo povući radikalne poteze, krenuvši od mene

Srijeda, 10. prosinca 2014. 23:07 Napisao/la  SC

To je tako u sportu. Najavljivali smo polufinale, došli smo samo do drugog kola. Završavamo ovo prvenstvo s mišlju da je ovo bio totalni neuspjeh, rekao je Canjuga

Nakon poraza od Njemačke (24:26) izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Vladmir Canjuga neizravno je progovorio o svojoj budućnosti na klupi. Kazao je kako nije zadovoljan igrom te kako će nakon utakmice za presiž protiv Nizozemske u petak uslijediti radikalne promjene.

- To je tako u sportu. Najavljivali smo polufinale, došli smo samo do drugog kola. Završavamo ovo prvenstvo s mišlju da je ovo bio totalni neuspjeh. Morat ćemo svi zajedno, počevši od mene povući neke radikalne poteze nakon završetka EP-a. Dogodile su nam se i mnoge nesreće, ozljeda Mirande Tatari, tražili smo i malo sudačkog vjetra u leđa kojeg redovno imaju svi domaćini velikih natjecanja no nismo ga imali. Suđenje ne bih htio komentirati, kazao je Canjuga.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.