Vladimir Canjuga izostavio Novljanku Katarinu Ježić s popisa putnika za Olimpijske igre

Utorak, 10. srpnja 2012. 11:15 Napisao/la  SC

Na poziciji pivota Canjuga se tako odlučio za Vesnu Milanović-Litre (Podravka) i Andreu Šerić (KRIM)

Vladimir Canjuga, izbornik ženske rukometne reprezentacije, objavio je popis za Olimpijske igre, a malo iznenađenje bilo je izostavljanje Katarine Ježić, Novljanke koja je proteklu sezonu odradila u dresu zagrebačke Lokomotive.

Na Olimpijske igre putuju vratarke Jelena Grubišić i Ivana Jelčić, te igračice Maja Zebić, Nikica Pušić Koroljević, Anita Gaće,  Dijana Jovetić, Vesna Milanović Litre, Andrea Šerić, Andrea Penezić, Kristina Franić, Lidija Horvat, Ivana Lovrić, Sonja Bašić, Miranda Tatari i Maida Arslanagić.

Na poziciji pivota Canjuga se tako odlučio za Vesnu Milanović-Litre (Podravka) i Andreu Šerić (KRIM). Katarini tako nisu pomogle ni odlične igre u dresu Lokomotive koje su joj donijele transfer u redove europskog prvaka, Budućnosti iz Podgorice. Činjenica da je izbornik pustio Katarinu na Svjetsko juniorsko prvenstvo u Češkoj umjesto da ju povede pripreme možda dovoljno govori o tome da je Canjuga već imao zacrtana rješenja na crti. Sama činjenica da je Katarina još juniorka dovoljno govori, za mladu Novljanku ima vremena, iako se prilika za nastup na Olimpijskim igrama ne pruža svaki dan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.