Veleposlanik Republike Hrvatske u Austriji priredio prijem za delegaciju HRS-a

Utorak, 21. siječnja 2020. 15:21 Napisao  I. V.
Daniel Glunčić i Tomislav Grahovac
Daniel Glunčić i Tomislav Grahovac

 Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Republike Hrvatske u Austriji, Daniel Glunčić, priredio je prijem za delegaciju Hrvatskog rukometnog saveza i hrvatske rukometne reprezentacije, koju je predvodio predsjednik Tomislav Grahovac.

Uz direktora svih nacionalnih selekcija Ivicu Udovičića i pomoćnika izbornika Line Červara Hrvoja Horvata, prijemu su prisustvovali igrači Marin Šipić, Vlado Matanović i Valentino Ravnić.

Hrvatski veleposlanik čestitao je reprezentaciji na sjajnim igrama i ostvarenim rezultatima, te još jedanput posjetio da su sportaši naši najveći ambasadori.

Zahvaljujući na prijemu predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, Tomislav Grahovac, posjetio je da hrvatska rukometna reperezentacija jest jedan od najvrjednijih sportskih proizvoda naše države i da kada god je to moguće posjećuje hrvatske klubove, misije ili veleposlanstva.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.