LINO ČERVAR Ne znam kako ćemo izdržati finale, ali s ovakvim karakterom je sve moguće!

Subota, 25. siječnja 2020. 08:39 Napisao/la  SC

Ova ekipa je nevjerojatna, izvukli smo snagu i to je ono što krasi Hrvatsku, ali ne smijemo letjeti, smatra Igor Karačić

Lino Červar
Lino Červar Foto: HVS

 Hrvatski rukometaši u nedjelju igraju za europsko zlato protiv aktualnih europskih pobjednika, utakmica Hrvatska - Španjolska igra se od 16.30 sati.

- Ne znam kako možemo u nedjelju izdržati finale, ali znam da ćemo pronaći način. Takav izljev emocija, to je strašno. To nikad prije nisam doživio. Imati takvu mentalnu snagu, svaka čast. Iskreno, bojao sam se bronce. Nikad nisam uspio motivirati onu Balićevu generaciju za te utakmice. Oni su željeli igrati samo finala. I zato sam sretan, ali i umoran. Čekamo nedjelju. Spremit ćemo se, a s ovakvim karakterom je sve moguće, naglasio je Lino Červar.

- Jednostavno, cijela ekipa je vjerovala da ćemo pobijediti, mi smo znali da moramo, da su to naše minute, te ključne minute. Pokazali smo karakter i jedan vrhunski timski duh. Bitno je da mi ispunjavamo naš cilj, ali još ga nismo ispunili, kaže Željko Musa.

 - Napravili smo jedan vrhunski turnir dosad, pokazali smo karakter Hrvatske, posebno večeras gdje je utakmica mogla otići i u njihovu i u našu korist, Norvežani su jako dobro igrali. Još jednom smo pokazali karakter Hrvatske, borili smo se, ginuli smo jedan za drugoga, rekao je Marin Šego.

 - U glavi mi je bila 2017. godina, da se nama sada vrati na taj način. Opet smo pokazali karakter, izvukli smo se iz jako teških situacija. Stvarno, dečkima skidam kapu. Ova ekipa je nevjerojatna, izvukli smo snagu i to je ono što krasi Hrvatsku, ali ne smijemo letjeti, smatra Igor Karačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.