Nikola Karabatić igrao protiv Islanda iako je bio pozitivan na testu

Ponedjeljak, 24. siječnja 2022. 15:03 Napisao/la  SC

Jedan od najboljih rukometaša svih vremena bio je pozitivan nakon utakmice 1. kola drugog kruga u kojoj je Francuska nadigrala Nizozemsku

Nikola Karabatić
Nikola Karabatić

 Vijest na rubu pameti stiže iz središnjice EHF-a, Nikola Karabatić igrao je protiv Islanda iako je bio pozitivan na testu!

- Istina je da je Nikola Karabatić imao pozitivan test nakon utakmice protiv Nizozemske. Naši liječnički stručnjaci pregledali su njegovu povijest bolesti, jer je ranije bio zaražen covidom. Na temelju antitijela, procijenili smo da smije igrati, poručili su iz EHF-a.

Što je dopušteno Jupiteru nije dopušteno volu, glasi prijevod poznate latinske poslovice!

Jedan od najboljih rukometaša svih vremena bio je pozitivan nakon utakmice 1. kola drugog kruga u kojoj je Francuska nadigrala Nizozemsku.

Ne samo da 37-godišnji Karabatić nije otišao u izolaciji kao ostali rukometaši s pozitivnim nalazima, nego je igrao utakmicu 2. kola protiv Islanda.

Da je Island izgubio skandal bi poprimio druge razmjere, jer bi prvenstvo postalo neregularno.

Karabatić je najavljen u rosteru za utakimicu protiv Crne Gore u ponedjeljak (20.30).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.