Slovenija pobijedila Mađarsku i tako donijela Hrvatskoj polufinale EP-a

Utorak, 24. siječnja 2012. 21:45 Napisao/la  Milan Kosanović

Mladi i uporni Slovenci predvođeni bivšim zagrebašem Draganom Gajićem stigli su do velike pobjede koja im donosi utakmicu za peto mjesto, a Hrvatskoj su donijeli plasman u polufinale i prije posljednje utakmice drugog kruga u srijedu protiv Mađarske

Rukometaši Slovenije pobijedili su Mađarsku 32:30 i time promovirali Hrvatsku u polufinale Europskog prvenstva u Srbiji!  Naime, Hrvatska je pobjedom nad Francuskom pobjegla Mađarskoj na tri boda razlike, a Mađari su imali priliku da pobjedom ili remijem protiv Slovenije ostave otvorenu mogućnost da u srijedu u međusobnom ogledu pobijede Hrvatsku i tako izbore plasman među najbolje četiri reprezentacije.

Mladi i uporni Slovenci predvođeni bivšim zagrebašem Draganom Gajićem stigli su tako do velike pobjede koja im donosi utakmicu za peto mjesto, a Hrvatima plasman u polufinale. Nakon poraza od Slovenije Mađari su izgubili svaku šansu za polufinale, no Hrvatska u srijedu ipak ima motiva za pobjedu. Naime, pobjeda protiv Mađarske, u slučaju da Španjolska izgubi od Slovenije Hrvatskoj donosi prvo mjesto čime bi u polufinalu izbjegli reprezentaciju Srbije te igrali s relativno lakšim protivnikom Njemačkom ili Poljskom.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.