Slavko Goluža: Respekt prema Crnoj Gori postoji, ali nemamo se čega bojati

Utorak, 14. siječnja 2014. 11:51 Napisao/la  SC

U svakom slučaju postoji respekt prema Crnoj Gori, treba znati da su izbacili jednu Njemačku čime su pokazali da su ozbiljna reprezentacija, kaže Goluža uoči utakmice protiv Crne Gore

Hrvatska rukometna reprezentacija u srijedu igra drugu utakmicu na EP-u Danskoj, protivnik je Crna Gora. Nakon impresivne pobjede protiv Bjelorusije (33:22) u prvoj utakmici, jasno je da su ambicije porasle što može biti opasno ako se protivnik podsvjesno podcijeni

- Cijenim crnogorski rukomet, igrao sam s nekim crnogorskim igračima i imam jako visoko mišljenje o njima. U svakom slučaju postoji respekt prema Crnoj Gori, treba znati da su izbacili jednu Njemačku čime su pokazali da su ozbiljna reprezentacija. Sigurno nam neće biti lako. Respekt postoji, ali nemamo se čega bojati, kaže izbornik Slavko Goluža.

Izbornik je svjestan da je pobjeda protiv Bjelorusije još više psihološki opteretila momčad od koje svi očekuju medalju:

- Na ovom Europskom prvenstvu želimo prije svega dati sve od sebe. Želimo ići od utakmice od utakmice, odigrati najbolje što možemo, a za nešto veliko sigurno da se sve kockice moraju posložiti. A, isto tako, i imati dozu sreće na kraju. Bez toga nema rezultata. Ali, sreću treba i zaslužiti, rekao je Goluža.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.