GOLUŽA OBJAVIO POPIS ZA SP

Zoran Gobac stao u obranu izbornika u slučaju Balić

Srijeda, 09. siječnja 2013. 18:45 Napisao/la  SC

Goluža nije ništa napravio mimo HRS-a. Nikad se ne zna, možda se Balić za par mjeseci vrati, rekao je Gobac

Slavko Goluža, izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije, objavio je popis putnika na Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj.

Na popisu su  Alilović, Ivić, Čupić, Horvat, Štrlek, L. Šprem, Vori i Musa, Marić Kopljar, Stepančić, Duvnjak, Vuković, Lacković, Gojun, Mandalinić i Bičanić.

- Pripreme su bile kratke, ali smo ih dobro odradili i zadovoljan sam. Atmosfera je odlična, ozljeda nema, ne računajući Blaženka Lackovića koji se oporavlja, rekao je Slavko Goluža.

Budući da su se pitanja ponovo vrtila oko Ivana Balića i njegovog nepozivanja u reprezentaciju, brzo je uskočio Zoran Gobac.

- Vidim da vas sve zanima Ivano Balić. Goluža nije ništa napravio mimo rada Hrvatskog rukometnog saveza. Nikad se ne zna, možda se Balić za par mjeseci vrati u reprezentaciju, a Vori bude pauzirao. Očekujemo od Duvnjaka da potegne ovu ekipu, zaključio je Zoran Gobac.

Hrvatski rukometaši na objavi popisa za SP/Daniel Kasap/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.