Slavko Goluža objavio popis igrača uoči kvalifikacija za EP 2016

Četvrtak, 16. listopada 2014. 14:17 Napisao/la  SC

Hrvatska se nalazi u skupini s Norveškom, Nizozemskom i Turskom

Slavko Goluža objavio je popis igrača uoči početka kvalifikacija za EP u rukometu 2016. godine. Hrvatska se nalazi u skupini s Norveškom, Nizozemskom i Turskom. Prvu utakmicu naši rukometaši igraju 30. listopada u Koprivnici protiv Nizozemske, a već 2. studenog igraju protiv Turske u Ankari.

- Kvalifikacijske utakmice početak su akcije za Katar i ove nam dvije utakmice dolaze u trenutku u kojem je bilo ozljeda igrača, a on ii nisu bili u zavidnoj formi stoga trebamo biti realni. Obilazio sam igrače i bio sam u kontaktu s njima, pratio ih i gledao uživo njihove izvedbe. Zna se što se od nas očekuje u ove dvije utakmice kvalifikacija. Pravi pristup ne bi trebalo biti problema. Utakmicu s Nizozemskom odigrat ćemo prvi puta u gradu Koprivnici. Iako je Koprivnica grad rukometa, muška reprezentacija prvi puta tamo dolazi i ne sumnjam da ćemo imati veliku podršku s tribina, kaže Goluža.

Popis igrača:
1. Mirko Alilović (Veszprem)
2. Filip Ivić (PPD Zagreb)
3. Ivan Pešić (Meškov Brest)
4. Manuel Štrlek (Vive Tauron Kielce)
5. Ivan Ninčević (Bešiktaš)
6. Zlatko Horvat (PPD Zagreb)
7. Ivan Čupić (Vive Tauron Kielce)
8. Željko Musa (Vive Tauron Kielce)
9. Igor Vori (PSG)
10. Marko Kopljar (PSG)
11. Luka Stepančić (PPD Zagreb)
12. Domagoj Duvnjak (Kiel)
13. Damir Bičanić (Chambery)
14. Jakov Gojun (PSG)
15. Ivan Slišković (Celje PL)
16. Sandro Obranović (PPD Zagreb)
17. Josip Valčić (PPD Zagreb)
18. Igor Karačić (Vardar)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.