Slavko Goluža o ostavci: Kakvo je to pitanje? Pa imamo još dvije utakmice!

Srijeda, 28. siječnja 2015. 19:46 Napisao/la  SC

 Puno se pričalo o zlatu, otvorenom putu... nije to baš tako! Trebalo je doći do četvrtfinala! Kad se sve završi, napravit ćemo analizu, rekao je Goluža

Slavko Goluža ispadanje hrvatske reprezentacije u četvrtfinalu nije znao suvislo objasniti, ispada da je poljska pobjeda bila splet okolnosti:

- Čestitke Poljacima na pobjedi. Prelomilo se u 48. minuti kada smo dobili bezvezni gol i dvije minute suspenzije bez razloga. Tu nam se razbio ritam. Promašili smo par izglednih zicera. Falilo je malo neodlučnosti u napadu. Zbili su se u sredini nismo zabadali između dva igrača, rekao je Goluža.

Hrvatska reprezentacija jedva je pobijedila Brazil i izgubila od Poljske, priče o otvorenom ždrijebu zatvorila su mnoga usta:

- Puno se pričalo o zlatu, otvorenom putu... nije to baš tako! Trebalo je doći do četvrtfinala! Kad se sve završi, napravit ćemo analizu. Mi znamo da ima nekih stvari koje su nas poremetile i utjecale na naš ritam. Sve bi to bilo drugačije da smo dva zicera zabili, naglašava Goluža.

Izbornički mandat nije tema razgovora ako se pita Golužu:

- Kakvo je to pitanje? Pa mi imamo još dvije utakmice!, kaže Goluža.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.