Slavko Goluža na Europsko prvenstvo vodi 18 igrača, očekuje vruće srce i hladnu glavu

Petak, 10. siječnja 2014. 17:34 Napisao/la  SC

- Zadovoljan sam pripremama i onime što smo odradili. Isprobali smo neke nove stvari koje ćemo iskoristiti na Europskom prvenstvu. Tunis je bio dobar sparing partner, rekao je Goluža

Hrvatska muška rukometna reprezentacija zaključila je pripreme u Umagu, a Slavko Goluža na konferenciji za novinare objavio je da će put Danske krenuti 18 igrača. Na popisu su vratari Mirko Alilović, Venio Losert i Filip Ivić, lijeva krila Manuel Štrlek i Ivan Ninčević, desna krila Ivan Čupić i Zlatko Horvat, pivoti Igor Vori i Željko Musa, na vanjskim pozicijama desno Marko Kopljar i Denis Buntić, u sredini Domagoj Duvnjak, Drago Vuković i Josip Valčić te lijevo Damir Bičanić, Ivan Slišković, Jakov Gojun i Stipe Mandalinić. To znači da će izbornik uoči prije prve utkmice odrediti kojih će 16 igrača nastupiti.

- Zadovoljan sam pripremama i onime što smo odradili. Isprobali smo neke nove stvari koje ćemo iskoristiti na Europskom prvenstvu. Tunis je bio dobar sparing partner, rekao je Goluža.

Tunis je možda bio dobar sparing partner, ali je bio nesretan za Blaženka Lackovića koji zbog ozljede koljena  ne putuje u Dansku. Luka Stepančić, Lovro Šprem i Sandro Obranović već su ranije otpali s popisa.

- Očekujem da idemo iz utakmice u utakmicu, hladne glave i vrućeg srca, zaključio je Goluža.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.