Slavko Goluža: Brazil je možda nepoznanica, ali ni mi nismo pokazali sve karte koje imamo u rukavu

Petak, 23. siječnja 2015. 21:04 Napisao/la  SC

 Bila je ovo posebna utakmica za mene i brata. Na njima se vidjelo da su bili pod šokom nakon poraza od Tunisa i da su bili u grču, rekao je Igor Karačić nakon pobjede protiv BiH

Slavko Goluža obavio je posao u skupini bez pogreške, Hrvatska je pobjedom (28:21) protiv BiH ostvarila stopostotni učinak. Samo se Španjolci mogu pohvaliti još s tim učinkom.

- Igrati protiv zemlje u kojoj si rođen, naravno da nije lako. No, ponosan sam. Čestitao bih i mojim igračima i igračima BiH-a na dobroj utakmici. Što se tiče naše igre zadovoljan sam, posebno smo dobri bili u prvom poluvremenu. Nekad se ruka malo skrati od želje, ali načelno sam jako zadovoljan. Bez obzira što smo svi ovdje jednaki, jako je važno da se ona, pod navodnike prva postava odmorila. Sad tek počinje ono pravo. Brazil je možda nepoznanica, no jako su dobri. Igraju tu nezgodnu 5-1 obranu, imaju odlična oba krila, dva vanjska su im opasni i bit će teško, No, bolji smo od njih, a i nismo pokazali sve naše karte koje imamo u rukavu, rekao je Goluža.

Igor Karačić bio je najbolji igrač utakmice protiv momčadu kojoj je igrao njegvo brat Ivan:

- Bila je ovo posebna utakmica za mene i brata. Na njima se vidjelo da su bili pod šokom nakon poraza od Tunisa i da su bili u grču. Mi smo odigrali odlično. Dečki koji su danas igrali pokazali su da se na njih može računati i u važnijim utakmicama. Što se tiče mojih u Mostaru, neka se provesele. Neki će biti tužni, neki će biti sretni. Bila je to jedna krasna priča, no ona sad polako pada u zaborav jer nas čekaju velike stvari u nastavku turnira, rekao je Igor Karačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.