Saračević: Izgledamo moćno na terenu, a pitanje je do kuda ćemo doći

Ponedjeljak, 16. siječnja 2012. 16:36 Napisao/la  Milan Kosanović

Suludo je pričati da nemamo desne vanjske. Imamo! Imamo Kopljara koji iza sebe ima sjajnu sezonu u Zagrebu, igra u oba smjera i imamo iskusnog Buntića. Mislim da taj dvojac nije ništa lošiji od lijevih vanjskih,  kaže Saračević

Zlatan Saračević, zlatna ljevica koja je parala mreže diljem Europe, te osvajala brojne nagrade na velikim natjecanjima, nekada jedan od najboljih desnih vanjskih igrača na svijetu, uoči početka EP-a i utakmice s Islandom očekuje dobru igru kauboja.

-    Smatram da je izbornik Slavko Goluža postavio dobru koncepciju igre, izgledamo moćno na terenu, a sada je pitanje do kuda će to ići, da li do polufinala, da li do finala? Moramo biti svjesni da već u skupini imamo tešku utakmicu s Islandom, kasnije se križamo s Francuzima, Španjolcima, rekao je Saračević te nastavio.

-    Mene bi osobno zadovoljila dobra igra, da dečki pokažu da vrijede pa i ako izgube koju utakmicu, ali da igramo pravi rukomet. Što vrijedi ako se nekako provučeš u polufinale ako si cijeli turnir odigrao loše, smatra nekada ubojita ljevica hrvatske reprezentacije koja Domagoja Duvnjaka vidi kao igrača koji bi mogao obilježiti EP u Srbiji.

-    Domagoj je pokazao da to nije onaj Duvnjak od prošle godine, da je jači, eksplozivniji, jednostavno bolji. Naravno, neće moći sam iznijeti cijelo prvenstvo, morat će ga netko zamijeniti, morat će mu netko pomoći. Da li će to biti Ivano Balić ili Drago Vuković ne znam, o tome će ovisiti njihovo zdravstveno stanje, rekao je Saračević te se osvrnuo na desne vanjske igrače Kopljara i Buntić.

-   Ne treba se opterećivati, suludo je pričati da nemamo desne vanjske. Imamo! Imamo Kopljara koji iza sebe ima sjajnu sezonu u Zagrebu, igra u oba smjera i imamo iskusnog Buntića. Mislim da taj dvojac nije ništa lošiji od lijevih vanjskih i da se s njima ne treba opterećivati ništa više nego s lijevim vanjskim igračima, zaključio je Saračević.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.