Rukometna reprezentacija stigla na Roglu, Goluža podiže fizičku spremu uoči OI u Londonu

Srijeda, 13. lipnja 2012. 14:47 Napisao/la  SC

Znam da je ovo dečkima najteži dio, ali i to se mora proći. Treba udariti dobre temelje za kasnije, objasnio je na početku devetodnevnih priprema izbornik Slavko Goluža

Hrvatska rukometna reprezentacija stigla je u srijedu na Roglu gdje će u slijedećih devet dana (do 22. lipnja) odraditi prvi, bazični dio priprema za Olimpijske igre u Londonu.

 - Znam da je ovo dečkima najteži dio, ali i to se mora proći. Treba udariti dobre temelje za kasnije. Ponašat ćemo se prema rezultatima testiranja koje smo radili u zadnja 3 dana. Sukladno njima, neće svi trenirati isto. Netko će trenirati slabijim, a netko jačim intenzitetom. Neće biti puno rada s loptom, to dolazi u sljedećim dijelovima priprema, objasnio je po dolasku izbornik Slavko Goluža.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.