Reprezentacija u Rijeci, rukometašice oduševljene Kvarnerom i Towerom

Petak, 16. ožujka 2012. 18:00 Napisao  Milan Kosanović

Hrvatske rukometašice stigle u Rijeku gdje se spremaju se za kvalifikacijski ogled s Danskom, koji se igra 21. ožujka

 

Najbolje hrvatske rukometašice stigle su u Rijeku gdje će trenirati i spremati se za kvalifikacijski ogled s Danskom, koji je na rasporedu 21. ožujka također u Rijeci.

Reprezentativke su u društvu izbornika Vladimira Canjuge prekrasan proljetni dan iskoristile za šetnju te uživanje, a potom su se autobusom zaputile u Centar Zamet gdje će svakodnevno trenirati. Baza hrvatskih rukometašica je hotel Jadran na Pećinama koji osim mira i tišine koja je potrebna reprezentativkama nudi i prekrasan pogled na more i Kvarnerski zaljev koji se posebno dojmio igračicama.

Izbornik Canjuga poveo je reprezentativke iz hotela u šetnju, a onda su se svi zajedno pješke uputili do Towera. Jasno da je posjet shopping-centru bio radni, ako ni zbog čega a ono zbog pješačenja uz stepenice koje je najteže palo pomoćnom treneru Borisu Dvoršeku.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.